Magic News

„The Perfect Escape”, disponibil pentru streaming exclusiv pe SkyShowtime din luna aprilie

Filmul regizat de Cristina Jacob urmărește călătoria a patru cupluri în timp ce își reaprind relațiile, fiecare străduindu-se să-și caute un viitor, unul care să-l includă pe cât posibil și pe partener, într-un singur weekend.

The Perfect Escape este o comedie romantică care explorează dinamica a patru cupluri din generații diferite, toate ducând la hotelul Perfect Escape pentru a sărbători petrecerea de final de an.

Descriindu-se ca un refugiu ecologic, oferind hrană sufletului și nu numai, hotelul se află amplasat într-o locație montană îndepărtată. Cu toate acestea, două furtuni se arată la orizont: o furtună de zăpadă, la propriu, dar și o furtună de neînțelegeri, dezvăluiri șocante, nuditate neintenționată, încăierări înzăpezite, legături romantice neașteptate și realizări care schimbă viața.

Inițial numit "Evadarea perfectă", hotelul începe în curând să semene mai mult cu o "capcană perfectă" pentru oaspeții săi. Cu toate acestea, evadarea se materializează în cele din urmă în cele mai neprevăzute maniere. Așteptările sunt mari pentru toți cei implicați, depășind adesea realitatea. Ceea ce își doresc și ceea ce au nevoie cu adevărat se dovedesc a fi distincte. Aspirațiile lor se ciocnesc cu nevoile lor reale și sunt pe punctul de a fi descoperiți.

Continuarea AICI