Magic News

Imagini emoţionante cu Antonio Banderas la Malaga. Ploaia a oprit procesiunile din Săptămâna Sfântă la care participă

Credincioşii catolici se pregătesc să celebreze Paştele în acest weekend, iar Antonio Banderas este unul dintre ei.

Născut la Malaga, actorul vine în fiecare an în oraş pentru a participa la procesiunile din Săptămâna Sfântă.

Din păcate, anul acesta, ceremoniile care încep din Duminica Floriilor s-au oprit din cauza ploilor care afectează sudul Spaniei. “Săptămâna Sfântă este o metaforă a vieții, uneori sunt lacrimi, alteori sunt bucurii. Iar anul acesta am avut parte de multe lacrimi", a declarat actorul pentru presă.

Un Antonio Banderas emoționat, surprins în timp ce îi consola pe ceilalți membri ai frăției sale din Malaga, în timp ce ploaia a stricat procesiunea din Duminica Floriilor, a devenit rapid una dintre cele mai viralizate imagini.

Unele procesiuni au continuat în ciuda vremii nefavorabile, dar multe au fost anulate. Printre acestea s-a numărat procesiunea Fecioarei Maria Sfânta de las Lágrimas y Favores, care a sfârșit prin a rămâne în interiorul bisericii din oraș, deoarece afară ploua.

Banderas a putut fi văzut consolându-i pe ceilalți care au rămas dezamăgiți după ce au așteptat un an întreg acest moment. În ultimii 20 de ani,actorul a fost văzut în mod regulat ajutând la căratul carului alegoric al Cofradiei Virgen de las Reales Fusionadas, unde este "mayordomo". În tot acest timp, a reușit să transmită devotamentul său celor care îl urmează, iar în Duminica Floriilor, partenera sa Nicole Kimpel i-a fost alături.

Din păcate, speranțele confraților au fost spulberate atunci când s-a luat decizia dureroasă de a suspenda procesiunea din cauza vremii nefavorabile.