Magic News

Hugh Grant și Colin Firth vor juca în “Bridget Jones 4” alături de Renee Zellweger

Colin Firth și Hugh Grant îşi reiau rolurile iconice și se vor alătura lui Renée Zellweger în cel de-al patrulea episod al francizei “Bridget Jones”.

Filmul, intitulat provizoriu “Bridget Jones: Mad About The Boy”, promite să fie un rollercoaster de emoții, râsete și răsturnări neașteptate de situaţie.

În acest ultim capitol, Bridget Jones (Renée Zellweger) continuă să îşi caute iubirea pe străzile pline de viață ale Londrei. Mark Darcy (Colin Firth), avocatul de lux, rămâne o figură centrală în viața ei. Dar cum rămâne cu Daniel Cleaver (Hugh Grant), fermecătorul pungaș care a ținut-o mereu pe Bridget pe jar? Se zvonește că Cleaver, presupus mort, ar putea reveni în mod dramatic.

Regizorii sunt încântați că atât Firth, cât și Grant au acceptat să joace, recunoscând că prezența lor este esențială pentru magia filmului.

În filmul anterior, “Bridget Jones's Baby”, Bridget și Mark s-au căsătorit în sfârșit, oferindu-le fanilor finalul de basm pe care îl doreau. Dar va reintra Daniel Cleaver în peisaj, adăugând un strop de haos în viața lui Bridget?

Acțiunea noului film va fi plasată la opt ani după evenimentele din „Bridget Jones însărcinată”. Conform romanului „Bridget Jones: Mad About the Boy”, publicat în 2013, a cărui acțiune va fi ecranizată în noul film, Bridget are doi copii și este într-o altă etapă a vieții.

Se spune că pre-producția este în plină desfășurare, iar filmările vor începe la Londra în această primăvară.