Magic News

La 51 de ani, Cameron Diaz este mamă pentru a doua oară

La 5 ani distanţă după ce au devenit părinţi pentru prima dată, Cameron Diaz şi Benji Madden au anunţat naşterea celui de-al doilea lor copil.

Raddix, fetiţa cuplului, are acum un frăţior pe nume Cardinal, iar familia este extrem de fericită. “Suntem binecuvântați și încântați să anunțăm sosirea fiului nostru, Cardinal Madden. Este minunat și suntem atât de fericiți că îl avem”, au scris ei într-o declarație comună. “Pentru siguranța copiilor, nu vom posta nicio fotografie, dar este foarte drăguț. Suntem atât de recunoscători. Vă trimitem dragoste!".

Cuplul a apelat la o mamă surogat pentru nașterea fiicei lor, iar acum cei doi nu au spus dacă au repetat experiența pentru al doilea copil al lor.

Deși este foarte atentă să protejeze intimitatea familiei sale, actrița își permite din când în când câteva confidențe despre viața lor de cuplu. În decembrie anul trecut, invitată la un podcast pentru a vorbi despre relații, Cameron Diaz a glumit despre nevoia de a "normaliza dormitoarele separate" pentru cupluri: “Aș putea chiar să-mi doresc propria mea casă, el ar avea-o pe a lui, iar noi ne-am întâlni la mijloc pentru familie dacă ar fi nevoie”, a glumit ea, înainte de a adăuga că nu simte cu adevărat nevoia să se mute pentru că “soțul ei este minunat”.

Cameron Diaz a luat o pauză în cariera sa profesională după ce în 2015 s-a căsătorit cu Benji Madden şi a devenit mamă. „Iubesc să fiu mamă. Sunt extrem de recunoscătoare și de fericită. E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și sunt foarte norocoasă că îl am alături pe Benji. Este minunat. Sunt absolut încântată”, a spus actriţa la un moment dat pe Instagram.