Magic News

Celine Dion - Mesaj emoţionant pentru fani: “Rămân hotărâtă să mă întorc într-o zi pe scenă”

Celine Dion a scris pe Instagram un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a SPS (Sindromul Persoanei Rigide), de care suferă.

Artista şi-a însoţit mesajul de o fotografie de familie, în care apare alături de cei trei băieţi ai săi, şi şi-a exprimat încă o dată determinarea de a se face bine şi de a reveni pe scenă.

Diagnosticată cu sindromul "Stiff Person Syndrome" la sfârșitul anului 2022, cântăreața, care acum apare rar, a dorit să îi onoreze pe toți cei afectați de această boală, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a SPS.

“Încercarea de a depăși această boală autoimună a fost una dintre cele mai dificile experiențe din viața mea, dar rămân hotărâtă să mă întorc într-o zi pe scenă și să duc o viață cât mai normală”, a scris ea pe Instagram, publicând o fotografie de familie adorabilă cu cei 3 băieți ai săi - René-Charles, Eddy și Nelson.


“Sunt profund recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul copiilor mei, al familiei mele, al echipei mele și al tuturor!". Pentru toţi cei afectați de acest sindrom, Celine Dion are numai cuvinte de încurajare: “Vreau să le transmit sprijinul meu tuturor celor din întreaga lume care au fost afectați de SPS. Vreau să știți că puteți învinge asta, NOI putem învinge asta!”

Diagnosticată cu această boală în toamna anului 2022, Celine Dion a fost nevoită să îşi anuleze toate concertele. După luni de zile departe de ochii publicului, cântăreața pare să se simtă mai bine și şi a avut o apariție surpriză pe scena Premiilor Grammy.