Magic News

Primele imagini cu Timothée Chalamet în rolul lui Bob Dylan

Timothée Chalamet este unul dintre cei mai apreciaţi tineri actori ai momentului, iar acum acesta filmează o producţie care s-ar putea să îi aducă mari premii.

Actorul joacă rolul lui Bob Dylan, într-un film care "nu este cu adevărat un film biografic despre Bob Dylan", potrivit regizorului James Mangold.


Filmările pentru “A Complete Unknown” au început în prezent la New York, iar primele fotografii cu Timothée Chalamet în rolul legendarului cântăreț și compozitor au fost dezvăluite.


Pelicula urmărește călătoria lui Dylan din Minnesota până la New York pentru a-l întâlni pe Woody Guthrie, culminând cu memorabila sa prestație din 1965 la Newport Folk Festival. 

Filmările erau programate să înceapă în august 2023, însă grevele de la Hollywood au întârziat foarte mult această producţie. Benedict Cumberbatch a fost inițial distribuit în rolul lui Pete Seeger, dar întârzierile de producție l-au forțat să renunțe la proiect, Edward Norton preluând acum rolul lui Seeger.

Mangold a dezvăluit anterior că Chalamet însuși va cânta în “A Complete Unknown”, filmul fiind susținut și de Bob Dylan.


“Am petrecut câteva zile minunat de frumoase cu el, individual, vorbind cu el. Am un scenariu pe care el personal l-a adnotat și pe care îl prețuiesc. Iubește filmele”, a declarat Mangold pentru podcastul Happy Sad Confused în iulie 2023.