Magic News

Bon Jovi lansează un album nou. “Primul single, “Legendary”, poate fi ascultat

Bon Jovi își va lansa noul album “Forever” pe 7 iunie. Acesta va fi cel de-al 16-lea LP al trupei și primul după o pauză de patru ani. Primul single, “Legendary”, a ajuns deja la fani.

Într-un interviu acordat revistei “Ultimate Classic Rock”, solistul Jon Bon Jovi a dezvăluit că a trebuit să depășească o serie de probleme, inclusiv probleme vocale grave care l-au deranjat în special în turneul din 2022 al trupei și care, în cele din urmă, au necesitat o intervenție chirurgicală.

“Sentimentul predominant pe acest album este unul de bucurie. Cum am ajuns acolo? A trebuit să trec printr-o mulțime de gânduri întunecate”, explică el. “M-am gândit încotro să mă îndrept din punct de vedere muzical și m-am lovit de o problemă fizică: acum a trebuit să apelez la un specialist pentru o operație care nu se face prea des.”

În timpul ultimului turneu în Statele Unite, prestațiile vocale ale cântărețului au fost criticate pe scară largă. În 2019, trupa a fost capul de afiș al turneului TW Classic, iar performanțele vocale ale cântărețului au fost sub așteptări față de ceea ce reușise să ofere anterior, lăsând publicul puțin dezamăgit.

Încercările lui Bon Jovi de a se reconecta cu vocea sa se află în centrul viitorului documentar “Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story”. Serialul în patru părți, care va avea premiera pe 26 aprilie, analizează, de asemenea, plecarea chitaristului fondator Richie Sambora și înstrăinarea sa continuă de trupă.

În “Forever”, Bon Jovi lucrează din nou cu ultimii doi colegi fondatori: claviaturistul David Bryan și toboșarul Tico Torres. Trio-ului i se alătură basistul Hugh McDonald și chitaristul Phil X.