Magic News

Secretul căsătoriei fericite a lui Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr, unul dintre “băieţii răi” ai Hollywood-ului are una dintre cele mai bune perioade.

Actorul a câştigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru prestaţia din “Oppenhaimer” şi are o căsătorie fericită.

Invitat să urce pe scenă pentru ceremonie, Robert Downey Jr. nu și-a ascuns emoția în timp ce vorbea. “Aș dori să mulțumesc pentru copilăria mea teribilă și Academiei - în această ordine”, a glumit el în introducerea sa, înainte de a-i aduce un omagiu emoționant soției sale: “Aș dori să îi mulțumesc veterinarului meu - mă refer la soția mea, Susan Downey, cea de acolo. Ea m-a găsit când eram un animal mârâit și m-a readus la viață cu dragostea ei. De aceea mă aflu aici".


Actorul nu și-a ascuns niciodată trecutul complicat. Încă din copilărie, s-a confruntat cu drogurile, în special din cauza propriului tată. La vârsta de șase ani, bea vin alb și fuma marijuana acasă, încurajat de tatăl său. La vârsta de opt ani, era deja dependent de droguri. Robert Downey Senior a recunoscut el însuși acest lucru, după cum amintește The Guardian: "I-am spus că ar trebui să încerce în loc să bea vin și i-am dat un joint. Și dintr-o dată am știut că am făcut o greșeală teribilă și stupidă... să dau iarbă unui copil mic doar pentru a fi amuzant".

Din 2005, Robert Downey Jr este căsătorit cu Susan, producătoare de filme, iar unul dintre secretele mariajului lor este acela că nu stau mai mult de două săptămâni fără să se vadă.


Cei doi au împreuna doi fii, Exton, în vârstă de 12 ani, și Avri, în vârstă de 9 ani, și, în ciuda carierei sale ocupate la Hollywood, Susan a explicat că ea şi Robert nu se despart niciodată mai mult de două săptămâni, ceea ce menține familia "unită".

Susan a declarat pentru People: “Avem o regulă de două săptămâni, care de multe ori pare prea lungă, dar nu stăm mai mult de două săptămâni fără să ne vedem și fără ca familia să fie împreună. Din fericire, preferăm să fim un circ ambulant atunci când putem." Susan a explicat că ea și familia ei se gândesc la "regula de bază" doar pe termen scurt și nu se gândesc la nimic altceva pentru că viețile lor sunt prea "imprevizibile".

Ea a adăugat: "Ne ținem de regula de bază de două săptămâni și nu încercăm să ne gândim dincolo de ea, pentru că multe din ceea ce facem sunt ciudat de imprevizibile. Pur și simplu nu știi niciodată. Cineva s-ar putea îmbolnăvi, sau ar putea exista o închidere, sau una sau alta. Așa că trebuie doar să pui la punct câteva elemente de bază și să fii pregătit să te adaptezi la restul. Sincer, îmi oferă ceva pozitiv de care să-mi atașez nevrozele."