Magic News

Paula Seling a lansat melodia “Inima ce inimă mi-a dat”. În videoclip apar mama şi fetiţa ei

Cu câteva zile înainte de 8 Martie, Paula Seling a lansat melodia “Inima ce inimă mi-a dat”, un cântec dedicat tuturor mamelor de pe Pământ.

În videoclip, apar pentru prima dată, “mama mea și fiica mea, cei doi îngerași ai vieții mele”. Artista a povestit că s-a străduit să scrie o astfel de melodie de mai bine de un an, pe versurile primite de la o prietenă. Nu a fost mulţumită de rezultat, până când de curând a intrat din nou în studioul de înregistrări.

“Am citit versurile poeziei "Mama", de Traian Dorz și muzica a început sa curgă. În cinci minute am scris strofa și bridge - ul și am chemat din nou producătorul, să aflu o părere. A spus wow... Asta e! Cinci minute mi-a luat, comparativ cu un an. Am luat o pauza și, vrând să mă întorc în studio, el deja era acolo, scrisese refrenul. Am lucrat împreună înca cinci minute la structură, apoi versurile au venit complete în seara aceea. Piesa a fost gata scrisă și înregistrată într-o zi jumate. Apoi am vrut neapărat ca Pianul sa fie interpretat de Mark Oselski. Inițial a spus ca nu are timp nici măcar să asculte piesa, până peste o săptămână. Am insistat și cred ca și el s-a bucurat că am făcut-o. A înregistrat pianul în câteva ore, dimineața următoare. Apoi, Camerata Chișinău a spus "da" pentru înregistrarea coardelor și au remarcat diversitatea înlănțuiri armonice. Ne-am bucurat mult.”, a povestit Paula.


Videoclipul melodiei a fost filmat la Baia Mare, iar în el apar “toate trei fetele-mama, fiica și nepoata, mesajul a trei generații pentru toate mamele pământului.”

Paula Seling crede că melodia s-a născut exact când trebuia şi are forma cea mai potrivită pentru a fi dedicată mamelor: “Când trebuie să vină, inspirația curge. E ca și cum te întinzi la raft și iei cartea care trebuie. Când nu, însă, nu vrea și gata. Cred ca piesa asta asa trebuia sa fie, să vină, să prindă exact aceasta forma. Pentru că MAMA nu poate fi spus decat cu dragoste, cu duioșie, cu disperare, cu recunoștință. Mulțumesc, mama, mulțumesc Elena.”