Magic News

Paul McCartney şi Ringo Starr, în primul rând la prezentarea de modă a Stellei McCartney de la Paris

Stella McCartney și-a prezentat colecția de iarnă 2024 la Săptămâna Modei de la Paris. În primul rând s-au aflat ultimii doi Beatles în viață: tatăl ei, Paul McCartney, și Ringo Starr.

Designerul britanic s-a bucurat de invitaţi cu totul speciali la show-ul organizat la Parc André-Citroën. Celebra ei familie s-a aflat în primul rând pentru a-i admira piesele eco-responsabile. Chiar și ultimii doi Beatles în viață au onorat-o cu prezența. Paul McCartney a venit împreună cu soția sa, Nancy Shevell. Fiul său James și fiica sa Mary au fost și ei prezenți.

Muzicianul în vârstă de 81 de ani și-a ocupat locul în primul rând alături de partenerul său Ringo Starr și de Barbara Bach, soția acestuia din urmă. O apariţie de excepţie care a provocat agitaţie în rândul fotografilor și invitaților, care au dorit să facă fotografii cu legendarii artişti.

Lila Grace Moss, fiica lui Kate Moss, și Natalia Vodianova au fost printre modelele care au defilat, după care Stella McCartney a apărut în fața publicului său. Cei doi membri ai trupei Beatles, cu ochelari și jachete negre, au ovaționat-o în picioare pe britanica de 52 de ani, care i-a îmbrățișat înainte de a se îndrepta spre culise.Pe lista invitaţiilor s-au aflat Charlotte Rampling, cântăreața M.I.A., Anna Wintour și Tina Kunakey , dar şi Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson.

Cu acest show de la Paris, designerul cere lumii să se "trezească", ea propunând o colecţie cu 90% materiale "ecoresponsabile", precum pielea vegană pentru genţile de mână.