Magic News

“Diavolul se îmbracă de la Prada”: Emily Bunt, Anne Hathaway şi Meryl Streep, din nou împreună după 18 ani

Actriţele Emily Blunt, Ane Hathaway şi Mery Streep s-au reunit pe scena Premiilor SAG, un moment care le-a reamintit fanilor de filmul cult “Diavolul se îmbracă de la Prada”.

Trio-ul iconic s-a întors la Los Angeles pentru a anunţa premiul pentru Cel mai un actor într-o comedie. Meryl Streep a fost prima care a urcat pe scenă, în aplauzele publicului. “Mi-am uitat ochelarii și plicul”, a anunțat ea la microfon.

A fost momentul în care Emily Blunt și Anne Hathaway au alergat la ea cu ochelarii și plicul. Sosirea celor două actrițe pe scenă a stârnit nu doar râsetele publicului, ci și ale internauților, care au avut senzația că retrăiesc o scenă din filmul cult al lui David Frankel. După această remarcabilă intrare în scenă, Emily Blunt și Anne Hathaway și-au reluat rolurile lui Emily Charlton și Andy Sachs, cele două asistente devotate ale Mirandei Priestly.


“Este o întrebare veche: unde se termină actorul și unde începe personajul?", a continuat Meryl Streep, la care Emily Blunt a răspuns: "Ei bine, după cum tocmai am văzut, Meryl și Miranda Priestly sunt ca niște gemene. O replică care a amuzat publicul, mai ales că actrița în vârstă de 74 de ani a ținut să meargă mai departe: "Nu cred că arăt ca Miranda Priestly", a spus ea la microfon, înainte de a fi întreruptă de Anne Hathaway: "Nu, nu, nu a fost o întrebare".

Imaginile cu cele trei acriţe au făcut rapid înconjurul rețelelor de socializare, încântând fanii. La final, cele trei i-au înmânat premiul SAG pentru cel mai bun actor într-un serial de comedie lui Jeremy Allen White pentru rolul său din "The Bear".

În aceeași seară, Emily Blunt a fost nominalizată la categoria "Cea mai bună actriță în rol secundar" pentru personajul său din "Oppenheimer”.