Magic News

Andra - “Mă simt cea mai frumoasă chiar şi cu câteva kilograme în plus”

Andra a avut în emisiunea “Românii au talent” un mesaj pentru toate femeile care se luptă cu kilogramele în plus, ea însăşi trecând prin această experienţă.

Apariţia pe scena enisiunii a unei trupe de dans compusă din femei de vârste diferite, cu siluete diferite, a fost punctul de plecare pentru discursul său.

La 37 de ani şi mamă a doi copii, Andra a dezvăluit că are cu 10 kilograme în plus, lucru care a complexat-o în prima fază. „Este foarte interesant ce se întâmplă aici, pentru că azi dimineață când ieșeam din cabină vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme. Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am. În primă fază am fost complexată de acest lucru, ba, mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni, vă arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă! Nimeni nu-i ca mine, ia uite! Sunt susținută de colegii mei”, și-a început Andra discursul.


Artista a continuat şi i-a îndemnat pe oameni să nu mai judece şi să se accepte aşa cum sunt. „Cred că totul pleacă de aici (n.red. – a arătat spre inimă). În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere, că aia e slabă, că aia e frumoasă, nu… Trebuie să nu ne mai judecăm, să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne iubim așa cum suntem. Cu 10 kilograme mai mult, mai puțin, că transpirăm, că avem mai puțin păr, că mai mult, că-i creț, că-i întins. Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi, vă rog din toată inima”, a spus Andra la .

Ea a declarat că vrea să facă o schimbare şi să înceapă să slăbească, iar principalul său motiv este legat de sănătate „Am acceptat că trebuie să mă văd, să văd exact cum sunt ca să pot să fac o schimbare. N-am cum să fac schimbarea dacă nu mă accept. Pentru sănătate în schimb o să fac o schimbare, nu pentru că vreau să arăt mai bine, să nu mai am burtica asta, dar vreau să fiu sănătoasă. Unele lucruri nu le poți explica, poate mănânci pentru că s-au adunat alte gânduri, s-au adunat niște stări, și acolo refulezi, în mâncare, pentru că acolo te simți cel mai bine. De la stres, de la muncă, de la nedormit, deschizi frigiderul, așa fac eu, și mă uit, Doamne ce mănânc azi”, a mai spus Andra Măruță la „Românii au talent”.

Pe pagina sa de Instagram, Andra a scris, de asemenea, un mesaj legat de acest subiect, sublinind că încrederea pe care o ai în tine este cea mai importantă. “Sincer? Mă simt cea mai frumoasă chiar şi cu câteva kilograme în plus. Încrederea în tine e cel mai important lucru pe care îl poţi avea, şi te ajută să te simţi bine în pielea ta, indiferent de standardele frumuseţii.”