Magic News

Proconsul, invitație deschisă la concertul din 7 martie, de la Sala Palatului, făcută în direct @ Magic Morning

Bodo, solistul uneia dintre cele mai îndrăgite trupe românești, a venit în această dimineață la „Magic Morning, cu Liana Stanciu” pentru a ne face în direct invitația la concertul pe care Proconsul îl pregătește pentru seara de 7 martie, la Sala Palatului, ocazie cu care formația sărbătorește 25 de ani de carieră, cu multe dintre cele mai bune piese din discografie și o mulțime de invitați speciali

De ce tocmai ziua de 7 martie?! Răspunsul e simplu. Dincolo de bucuria trupei de a le face cadou doamnelor acest concert în preajma zilelor dedicate lor, începutul lunii martie e chiar momentul în care formația a lua ființă. Așadar, întâlnirea de la Sala Palatului e un triplu motiv de sărbătoare: zilele dedicate doamnelor, aniversarea de 25 de ani Proconsul și ziua de naștere a lui Bodo, din 6 martie. 

Niciodată în acești 25 de ani nu am putut să nu facem nimic. Mereu am făcut ceva ca să sărbătorim împreună cu fanii, în jurul datei de 6-7 martie”, a povestit Bodo în întâlnirea cu Liana Stanciu, din dimineața asta.

Despre longevitatea de un sfert de veac a trupei, Bodo povestește că seara de 7 martie va fi una despre parcursul Proconsul așa cum a fost el, fără să lase la o parte momentele mai puțin plăcute din toți acești ani. „Mergem acolo să le spunem oamenilor povestea noastră, care nu are doar momente superbe, glamour, pentru că noi, ca artiști, în cei 25 de ani, am suferit ca toți cei din sală, așa cum ne-am și bucurat la fel cum se bucură ei.”, mărturisește Bodo

Misha Miller și Jean Gavril au scos recent o colaborare cu o versiune proprie după „Cerul”, una dintre cele mai iubite piese Proconsul, despre care Bodo s-a declarat profund impresionat. De multe colaborări a avut parte și Proconsul pe parcursul carierei lor, iar pe scena Sălii Palatului vor avea alături o mare parte dintre toți muzicienii cu care au cântat până acum. Astfel, oamenii îi vor vedea pe 7 martie și pe Lora, UDDI, Alexandra Crăescu, Cornel Verban alături Sanda Ladoși și mulți alții. 


Ca să aveți parte de o seară specială, cu multe dintre cele mai iubire piese Proconsul, pentru a-i spune „La mulți ani!” lui Bodo, născut într-o zi de 6 martie, și pentru a trăi niște momente de neuitat, nu trebuie decât să vă luați bilete de aici.