Magic News

Concertele de la Cluj și București ale legendarului tenor Placido Domingo vor fi reprogramate

Legendarul tenor Placido Domingo a fost nevoit să-și anuleze, din motive medicale, cele două concerte extraordinare pe care urma să le susțină pe 23 februarie 2024, la BT Arena din Cluj Napoca, de la ora 19.30, şi pe 26 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 19.30.

De sâmbătă seara, maestrul Domingo s-a simțit rău și a făcut febră. Conform unui document medical oficial (eliberat la Madrid) și pus la dispoziția organizatorilor concertelor care erau programate să aibă în loc în România, Placido Domingo a fost diagnosticat cu bronșită acută cu probabilă suprainfecție bacteriană, perioada de refacere recomandată fiind de cel puțin 10 zile.

Organizatorii concertelor din România așteaptă să anunțe în cel mai scurt timp datele de reprogramare pentru concertele de la Cluj și București. Pe 23 februarie, la BT Arena din Cluj, și pe 26 februarie, la Sala Palatului din București, Placido Domingo urma să cânte alături de celebra soprană Adela Zaharia şi de Valahia Symphony Orchestra, cu dirijorul spaniol Jordi Bernàcer la pupitru, invitați speciali fiind fiul tenorului, Placido Domingo Jr., şi tenorul român Alin Stoica.

„Sunt teribil de trist că trebuie să anulez în acest moment, mai ales pentru inconveniențele pe care acest lucru le provoacă tuturor celor care au plănuit deja să vină la concerte. Ele sunt doar amânate şi deja căutăm noi date pentru a le programa.” - Placido Domingo