Magic News

Fiți alături de cuplul iconic format de Beth și Rip de Ziua Îndrăgostiților cu ajutorul ”Yellowstone”

Yellowstone, drama ecranizată de Taylor Sheridan, alături de câștigătorul premiului Oscar® Kevin Costner, Wes Bentley, Luke Grimes, Kelly Reilly și Cole Hauser în rolurile principale, a fost una dintre cele mai discutate producții TV de când a ajuns pentru prima dată pe ecrane în 2018.

Serialul urmărește povestea familiei Dutton și a relațiilor complexe dintre membrii ei, care controlează cea mai mare fermă de vite din Statele Unite. Printre alianțe schimbătoare, crime nerezolvate, răni deschise și respect câștigat cu greu, povestea de dragoste modernă dintre Beth Dutton (Kelly Reilly) și Rip (Cole Hauser) iese mereu în evidență ca una dintre cele mai tenace și captivante ale serialului. Anul acesta, petreceți Ziua Îndrăgostiților cu SkyShowtime și cuplul iconic din serialul Yellowstone.

Seria completă Yellowstone este disponibilă pentru binge watching, ținând fanii aproape de drama familiei Dutton, care se desfășoară pe măsură ce aspirațiile politice și parteneriatele externe le amenință viitorul. Colecția completă a universului Yellowstone, realizat de Taylor Sheridan, este disponibilă pentru streaming exclusiv pe SkyShowtime și include: 1883, 1923 și Yellowstone. Din seriile anterioare, fanii se pot bucura de povestea originii familiei Dutton 1883, care urmărește familia în timp ce se îmbarcă într-o călătorie spre Vest prin Marile Câmpii. În 1923 joacă Harrison Ford, nominalizat la Oscar, și Helen Mirren, câștigătoare a premiului Oscar, serialul introducând o nouă generație a familiei Dutton în timp ce explorează începutul secolului al XX-lea, când pandemiile, seceta istorică și sfârșitul Prohibiției afectează vestul montan, locul pe care familia Duttonul îl numește ”acasă”.

Continuarea AICI