Magic News

Filme și seriale de neratat în luna martie pe SkyShowtime

SkyShowtime reunește cel mai bun divertisment, de la cele mai mari studiouri și cei mai buni creatori de povești din lume.

Începând cu filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, până la seriale SkyShowtime Originals, SkyShowtime este noua casă a divertismentului premium din Europa. Iată care sunt atracțiile lunii martie:

Premiere seriale

Sexy Beast

James McArdle (Mare of Easttown, Angels in America) joacă rolul lui Gal Dove, iar Emun Elliott (The Rig, The Gold) îl interpretează pe Don Logan – cei mai buni prieteni și hoți din provincie care duc o viață prosperă în estul Londrei în anii ‘90. Sarah Greene (Bad Sisters, Normal People) o interpretează pe Deedee Harrison, o vedetă fascinantă din filme pentru adulți, ale cărei obiective de a-și controla propriul destin și povestea de dragoste cu Gal Dove o pun în pericol. Stephen Moyer (Shots Fired, True Blood) este Teddy Bass, un personaj viclean și periculos, în ascensiune în lumea mafiotă, care îi atrage pe Gal și Don în rețeaua sa de criminali, iar Tamsin Greig (Episodes, Friday Night Dinner) este Cecilia, formidabila soră mai mare a lui Don, care suferă de posesivitate patologică.

Mary & George

Mary & George este inspirat din incredibila poveste reală a lui Mary Villiers (Julianne Moore), care l-a crescut pe atrăgătorul și carismaticul său fiu, George (Nicholas Galitzine), cu scopul ca acesta să-l seducă pe regele James I și să devină puternicul său amant. Punând la cale intrigi scandaloase, cei doi și-au croit un drum care a pornit cu modestie, până când au devenit cele mai bogate, cu cele mai multe titluri și mai influente persoane din istoria curții engleze. Iar când Anglia s-a aflat sub amenințarea unei invazii spaniole și a frământărilor sociale interne, miza a fost și mai mare. Mary & George este o psihodramă istorică extrem de curajoasă despre o mamă și fiul său imoral care au complotat, sedus și chiar ucis pentru a cuceri curtea Angliei și patul regelui James I.

The Envoys (Los Enviados)

În al doilea sezon, preoții Pedro Salinas (Méndez) și Simón Antequera (Silvestre) pătrund într-o rețea de mistere și crime dintr-o mănăstire din Galicia. Trei călugărițe oarbe depun mărturie despre un presupus miracol și astfel lupta dintre minciună și credință escaladează. În timp ce preoții își aprofundează cercetările, tragedia lovește odată cu dispariția bruscă a gazdei lor, Joaquin. Prinși acum într-o dublă investigație, preoții nu se confruntă doar cu un adevăr mistic, ci și cu unul mult mai lumesc. Pe măsură ce bătălia dintre înșelăciune și credință escaladează, sezonul promite să ofere o fuziune electrizantă de mister, crimă și senzații tari.

Continuarea AICI