Magic News

Priscilla: Portretul sensibil al vieții alături de Elvis, prin ochii Sofiei Coppola

Sofia Coppola aduce în atenție povestea tulburătoare a curtării Priscillei Presley de către Elvis Presley, într-un film numit "Priscilla".

Această reprezentare cinematografică nu va fi ușor de digerat pentru fanii lui The King, deoarece aduce în prim-plan o latură mai puțin lăudabilă a acestuia, arătându-l ca pe un narcisist nesigur, obsedat de o adolescentă și reticent să îi acorde tinerei sale soții independența. Inspirat din cartea autobiografică "Elvis and Me", scrisă de Priscilla Presley împreună cu Sandra Harmon, filmul este departe de exuberanța din "Elvis" lui Baz Luhrmann din anul precedent.

Filmul începe prin a ne prezenta declarația Priscillei (Cailee Spaeny din "Mare of Easttown") către Elvis (Jacob Elordi din "Euphoria") în care afirmă că trăiesc vieți separate. Cu toate acestea, Priscilla părea să existe mereu la marginea lumii sale – încă de când s-au întâlnit prima dată când ea era elevă într-un liceu german și Elvis o vizita în timpul stagiului său în armata SUA. Invitată pentru prima dată la casa lui Elvis, ea a văzut această ocazie ca pe un mod de a evada din rutina ei plictisitoare. Tatăl ei, un ofițer militar, a fost inițial reticent să o lase să petreacă timp cu Elvis și prietenii săi, dar a cedat după ce i s-a promis că fiica sa va fi supravegheată strict.

Continuarea AICI