Magic News

Justin Timberlake a împlinit 43 de ani. Cum şi-a sărbătorit artistul ziua de naştere

Justin Timberlake a împlinit 43 de ani, iar artistul a primit numeroase felicitări, însă niciuna nu a fost atât de specială precum aceea din partea Jessicăi Biel, soţia lui.

Actrița a distribuit pe contul ei de Instagram un montaj video în care îi aduce un omagiu soțului ei, dar și relației lor. "La mulți ani, iubitule!", a continuat ea în legendă, referindu-se la melodia “I Got You Babe”, de la Boom Forest, care a însoțit montajul.

Imaginile arată cuplul râzând împreună în timpul unei călătorii cu mașina, îmbrățișându-se pe o plajă, făcând sport în duo, călătorind cu barca, defilând pentru a se distra, dansând la un concert, sărutându-se, îmbrăcându-se și ținându-se de mână.


De asemenea, montajul este presărat cu imagini din relaţia lor, arătându-l pe Justin Timberlake sărutând burtica soției sale, cuplul sărutându-se într-un club de noapte sau savurând o felie de tort la amurg. Dar și imagini cu ei schimbând jurămintele de căsătorie în 2022, la zece ani de la căsătoria lor.

Aceasta a fost modalitatea lor de a reacţiona după zvonurile de adulter și publicarea memoriilor incendiare ale lui Britney Spears.

Justin Timberlake şi-a sărbătorit ziua de naştere pe scenă, susținând un concert la Irving Plaza din New York.