Magic News

Prima reacţie a lui Margot Robbie după ce nu a fost nominalizată la Premiile Oscar pentru rolul din “Barbie”

Prezentă la o proiecție a filmului "Barbie" în Los Angeles, Margot Robbie a vorbit despre faptul că nu a fost nominalizată la Premiile Oscar.

La anunţul nominalizărilor la Premiile Oscar, fanii filmului "Barbie" și ai lui Margot Robbie, distribuită în rolul celebrei păpuși, și-au exprimat nemulțumirea. Multă lume a considerat că actrița în vârstă de 33 de ani merita o nominalizare la categoria Cea mai bună actriță.

“Nu ai niciun motiv să fii trist când știi că ești atât de norocos”, a explicat Margot Robbie în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu publicul, relatează Deadline.

"Cred, evident, că Greta ar trebui să fie nominalizată ca regizor, pentru că ceea ce a făcut este unic în cariera ei, în viața ei, este cu adevărat o realizare", a adăugat actrița australiană, referindu-se la faptul că Greta Gerwig nu a primit o nominalizare la categoria Cel mai bun regizor pentru filmul "Barbie".

Valul de entuziasm declanşat și încasările generate de film sunt suficiente pentru Margot Robbie: “Am vrut să facem ceva care să schimbe cultura, să aibă un impact. Și asta a făcut deja, chiar mai mult decât ne-am imaginat. Aceasta este cu adevărat cea mai mare recompensă dintre toate. Ea a adăugat: “Nu am văzut niciodată un film care să aibă un asemenea efect asupra culturii.” “Suntem foarte încântați că am primit opt nominalizări la Oscar, ceea ce este incredibil", a declarat Margot Robbie, referindu-se în special la nominalizarea lui Ryan Gosling pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

Săptămâna trecută, actorul a reacţionat după ce Greta şi Margot nu au fost nominalizate. Într-un comunicat de presă, el s-a declarat “onorat, dar dezamăgit"”. “Ele sunt cei doi oameni responsabili pentru succesul istoric al acestui film, care este sărbătorit în întreaga lume. Nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat fără talentul, umorul și geniul lor. A spune că sunt dezamăgit că nu sunt nominalizate ar fi puțin spus”, a scris actorul.