Magic News

Aurelian Temișan te așteaptă să celebrați împreună dragostea la Sala Palatului, pe 17 februarie

Seara de 17 februarie va fi una specială, dedicată dragostei, pe care Aurelian Temișan o va sărbători prin muzică, așa cum știe el cel mai bine. Pe scenă vor urca 60 de muzicieni într-un concert pur românesc cu piese de aur și de suflet care definesc istoria românească din ultimele șase decenii

Aurelian Temișan se pregătește intens pentru unul dintre cele mai mari concerte dedicate muzicii românești și iubirii din acest an. Evenimentul are loc pe 17 februarie, de la ora 19.30, la Sala Palatului. Repertoriul adună capodopere românești ale ultimilor 60 de ani dedicate acestui sentiment unic care ne completează nouă, oamenilor, existența. „Este un concert 100% românesc, cu muzică românească și cu oameni care iubesc muzica. Atât noi, cei de pe scenă, cât și cei din sală”, a povestit Aurelian Temișan pentru Magic FM.

În apariția sa de la „Magic Morning, cu Liana Stanciu”, Temișan a mărturisit că acest concert va fi unul pe gustul tuturor generațiilor. „Fiind la Sala Palatului, am ales melodii care să poată fi cântate de toată lumea pentru că sunt atât de iubite”, a completat acesta.


Aproximativ 60 de oameni – componenți ai Orchestrei Simfonice București și Cardinal Show Orchestra - dirijați de Andrei Tudor vor umple scena cunoscutei săli din Capitală. Astfel, toate piesele alese cu grijă sunt special reorchestrate pentru a oferi celor prezenți cea mai potrivită experiență live. Acestor muzicieni li se vor alătura doi invitați speciali, despre care Aurelian Temișan nu a dorit încă să ne vorbească, pentru că își dorește să vadă live reacția oamenilor la surpriza care li se pregătește. 

Așa cum susține și Aurelian, dragostea se poate regăsi într-o plenitudine de forme, trebuie doar să deschidem ochii și să simțim, în fiecare oră și în orice zi, nu doar în momente de sărbătoare. „Dragostea are nevoie de unitate. Iar dragostea este transmisă cel mai ușor prin muzică. Având în vedere că spectacolul din februarie de anul trecut a fost un real succes, aștept cu nerăbdare spectacolul din februarie 2024 ca să ne putem strânge mai mulți și să putem cânta dragostea în toate formele ei! Un buchet de melodii românești, iubite de toată lumea, melodii ale ultimilor 50 de ani, vor fi adunate într-un concert plin de energie, vibrații înalte și căldură. Promit, eu care nu promit niciodată, să nu mai stăm încă un an până repetăm, iar, experiența!", a precizat Aurelian Temișan despre concertul din 17 februarie, de la Sala Palatului.

Eveniment organizat de Kimaro Entertainment şi susținut de Magic FM. Biletele se găsesc pe platforma iabilet.ro  

Mai multe detalii despre concert și despre ce plănuiește Aurelian Temișan puteți asculta în înregistrarea intervenției sale din matinalul Magic FM, prezentat de Liana Stanciu.