Magic News

Robert De Niro - Mărturisiri emoţionante despre Gia, fiica lui de 9 luni

În luna aprilie 2023, Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, actorul având o fetiță pe nume Gia.

La vârsta de 80 de ani, Robert De Niro se poate bucură astfel din nou de paternitate. Într-un interviu pentru revista AARP, Robert de Niro a vorbit despre acest rol, poate cel mai important din viaţa lui: "Tot ceea ce mă îngrijorează dispare când mă uit la ea".

El a continuat spunând că este captivat de privirea fiicei sale de 9 luni: "Este minunată. Are un mod foarte blând de a te privi, la fel cum avea fiica mea Helen. Se uită la tine și te transpune", a dezvăluit actorul cu lacrimi în ochi.

Starul din "Taxi Driver" este tatăl lui Drena (52 de ani) și Raphael (47 de ani), al gemenilor Julian și Aaron (28 de ani), al lui Elliot (25 de ani) și al lui Helen (12 ani).

Iar actorul a mărturisit tot ceea ce îşi doreşte în acest moment: "Vreau să fiu aproape de ea cât mai mult timp, să mă bucur de ea".

Gia este primul copil pentru cuplul Robert De Niro și Tiffany Chen. Ei s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei “The New Intern”, film lansat în 2015. Tiffany Chen, o fostă campioană mondială la Tai-Chi, a avut un rol mic în acest film.

Cei doi au ţinut iniţial secret faptul că au devenit părinţi. În timpul unui interviu pentru ET Canada, jurnalistul l-a întrebat pe Robert de Niro despre cei șase copii ai săi, iar actorul s-a grăbit să corecteze informația. "Șapte, de fapt. Tocmai mai am un copil", a dezvăluit el, surprinzând pe toată lumea.