Magic News

Kate Middleton a fost externată şi s-a întors la Windsor

Palatul Kensington a anunţat printr-un comunicat publicat pe contul său de Instagram că Prinţesa de Wales a părăsit spitalul după operaţia abdominală pe care a suferit-o.

După 14 zile de spitalizare la London Clinic, Kate s-a întors la Windsor, la proprietatea sa Adelaide Cottage, acolo unde își va "continua convalescența în urma operației".

Prințul William și soția sa au mulțumit, de asemenea, echipelor medicale de la clinică. "Prințul și prințesa doresc să mulțumească întregii echipe de la London Clinic, în special personalului medical pentru grija acordată", a scris Palatul Kensington.

"Familia de Wales continuă să fie recunoscătoare pentru toate mesajele pe care le primește din întreaga lume", se mai arată în comunicat. Kate Middleton a fost internată în spital pentru o "intervenție chirurgicală abdominală planificată". Vestea a fost anunțată printr-un comunicat de presă al Palatului Kensington. Fanii familiei regale au aflat că prințesa de Wales nu ar urma să își reia angajamentele "înainte de Paște".

În timpul acestei perioade, Kate a putut conta pe sprijinul Prinţului William, care i-a fost alături în fiecare zi. Cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, au rămas cu bunica lor.

Regele Charles al III-lea s-a aflat şi el în spital, tot la London Clinic. El a profitat de ocazie pentru a-și saluta nora înainte de a fi supus unei intervenții chirurgicale la prostată. A fost pentru prima dată când doi membri ai familiei regale au fost spitalizați în același timp. În timpul operaţiei, regina Camilla a rămas alături de soțul ei și nu a părăsit spitalul până când regele nu s-a întors în camera sa.