Magic News

Claudia Schiffer - Cu pisica pe covorul roşu, la Londra

Supermodelul german Claudia Schiffer s-a aflat la Londra pentru premiera noului film regizat de soțul ei, Matthew Vaughn.

Samuel L. Jackson, Hugh Jackman, Henry Cavill, Dua Lipa și Sam Rockwell s-au numărat printre numeroasele celebrități prezente pe covorul roșu la premiera filmului “Argylle”.

Îmbrăcată într-o rochie Versace, Claudia Schiffer și-a făcut intrarea zâmbitoare pentru a-l susține pe soțul ei. Dar nu sosirea supermodelului în vârstă de 53 de ani a fost cea care a atras atenția tuturor. Modelul german purta un rucsac cu un motiv "argil", maro și galben. În centrul acestuia se afla o mica fereastră, prin care a apărut, spre deliciul fotografilor, căpșorul blănos al unei pisici.


Şi nu orice pisică, ci chiar cea a Claudiei Schiffer și a lui Matthew Vaughn, precum și una dintre vedetele din distribuția filmului “Argylle” (de unde și motivul cu același nume de pe platou și de pe geantă).

Felina, care poartă numele de Chip, apare în mai multe scene din film și are chiar propriul cont de Instagram. Au existat şi multe voci, care au acuzat aceasta expunere pisicii, susţinând că nu este o jucărie sau un accesoriu fashion.