Magic News

Rihanna, surpriza de la prezentarea de modă a Casei Dior

Parisul este în această perioadă locul în care se desfăşoară Săptămâna Modei Haute Couture, iar capitala Franţei respiră în ritmul prezentărilor de modă.

Colecţia Dior Haute Couture a atras numeroase celebrităţi printre care Rihanna, Natalie Portman sau Glenn Close. Rihanna a fost marea surpriză de la prezentarea designerului Maria Grazia Chiuri, iar artista a mizat pentru această apariţie pe un look all black.

Artista a purtat o jachetă de puf, fustă și șapcă, asortate cu o pereche de pantofi. Bineînțeles, imediat ce a sosit, flash-urile fotografilor s-au îndreptat spre ea.

De fiecare dată, Rihanna face senzație. În timpul Săptămânii Modei toamnă-iarnă 2022-2023, când era însărcinată cu primul ei copil, ea atrăgea atenția din primele rânduri ale celor mai prestigioase show-uri, de la Gucci la Off-White şi Diesel.

Prezentarea Dior de anul acesta a avut loc la Muzeul Rodin din arondismentul 7 din Paris. Aici, Maria Grazia Chiuri a decis să dezvăluie creaţiile din noua sa colecție haute couture pentru primăvara-vara 2024, intitulată Big Aura. Decorul a cuprins douăzeci și trei de rochii supradimensionate dispuse pe pereții care îi înconjurau pe invitați. Cu această colecţieă, designerul a ales să se întoarcă la esența însăși a modei și la ceea ce reprezintă îmbrăcămintea.