Magic News

"Lawmen: Bass Reeves", un serial original nominalizat la Oscar, disponibil exclusiv pe SkyShowtime

Lawmen: Bass Reeves, un nou serial original produs de starul David Oyelowo, creat pentru televiziune de producătorul executiv și directorul Chad Feehan și produs executiv de Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar, este disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime.

Mult-așteptatul serial de opt episoade a fost lansat pe platforma de streaming în data de 18 decembrie. Noi episoade sunt disponibile pentru a fi vizionate săptămânal pe parcursul lunii ianuarie.

Dezvăluind povestea nespusă a celui mai legendar om al legii din vechiul Vest Sălbatic, Lawmen: Bass Reeves prezintă călătoria lui Reeves (Oyelowo) și ascensiunea sa de la sclav până la polițist, fiind primul șerif de culoare din cadrul forțelor americane aflate la vest de Mississippi. În ciuda faptului că a arestat peste 3.000 de infractori în timpul carierei sale, insigna sa a cântărit greu și a avut o încărcătură morală și spirituală asupra familiei sale iubite.

Distribuția îi cuprinde pe David Oyelowo, nominalizat la premiul Emmy®, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, câștigător al premiului Emmy, Grantham Coleman, Donald Sutherland, laureat onorific al premiului Oscar și pe Dennis Quaid, nominalizat la premiul Emmy. Din distribuție mai fac parte Shea Whigham și Garrett Hedlund ca vedete invitate, iar în rolurile recurente joacă Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley și Bill Dawes. Creat pentru televiziune de producătorul executiv Chad Feehan, Lawmen: Bass Reeves este, de asemenea, produs executiv de Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar, David Oyelowo, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari și David Hutkin.

Continuarea AICI