Magic News

Celebrităţi pe covorul roşu la Gala Premiilor Emmy Primetime

Nominalizații la Premiile Emmy 2024 s-au numărat printre vedetele care au păşit pe covorul roșu al galei.

Grevele îndelungate din vara și toamna trecută ale membrilor celor două sindicate majore ale scriitorilor și actorilor de la Hollywood au dus la amânarea Galei Emmy, care în mod normal are loc în luna septembrie.

Spectacolul de luni seară, care s-a desfăşurat la o săptămână după cea de-a 81-a ediție a Globurilor de Aur, marchează cea de-a 75-a ediție a premiilor Emmy. Actorul și comediantul Anthony Anderson a fost gazda acestei ediţii.

Martin Short, Selena Gomez și Steve Martin, care joacă în “Only Murders in the Building”, au fost împreună pe covorul roșu. Short a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor principal într-un serial de comedie. Serialul a fost nominalizat la categoria Cel mai bun serial de comedie. Gomez a purtat o rochie fără bretele Oscar de la Renta, cu 450.000 de paiete rubinii.

Suki Waterhouse a pășit pe covor în roșu Valentino. Actrița însărcinată a spus că rochia ei a trebuit să fie proiectată și croită pentru "burtica" ei.

Actrița din "Wednesday", Jenna Ortega, nominalizată pentru rolul principal într-un serial de comedie, a purtat o rochie Dior fără bretele. "Aceasta a fost ultima rochie pe care am încercat-o. Este o piesă de artă, literalmente stă de una singură", a spus ea.

Să urmărim parada celebrităţilor de pe covorul roşu de la Los Angeles!