Magic News

Top melodii pentru un început de an magic şi plin de energie. Ascultătorii Magic FM şi-au ales cântecele preferate

După ce în luna decembrie toată lumea a fost pe frecvenţa Radioului lui Moş Crăciun, ascultătorii Magic FM au fost invitaţi să îşi aleagă melodiile pe care vor să le asculte imediat după sărbători.

Cei care s-au simţit inspiraţi ne-au scris şi care sunt acele cântece care le dau energie pentru un nou început. Iar noi, pe lângă dorințele muzicale împlinite, le oferim şi daruri.

Iată câştigătorii concursului şi melodiile pe care le-au propus:

Costache Cristina -  Return to Innocence - Enigma

"Întoarcerea la copilarie, atunci când mă bucuram de cele mai mărunte lucruri, când tot ce se întâmpla în jurul meu părea o minune. De aceste sentimente mă bucur acum alături de copilul meu."


Dinu Ionuţ – Melodia “Forever Young”

"Pentru că transmite un mesaj optimist despre dorinţa de a rămâne tânăr şi de a trăi viaţa la maximum. Cred ca piesa oferă o energie pozitivă şi încurajează ascultatorii să abordeze noi începuturi cu încredere şi entuziasm."


Posdarie Filipina Monica - Don't Worry, Be Happy – Bobby McFerrin

"Pentru că merităm cu toţii să zambim mai mult, să fim fericiţi şi să găsim în fiecare zi un motiv de happiness :)."


Ionuţ Matei - Total Eclipse of the Heart – Bonnie Tyler

"Deoarece este despre iubirea pură, trăită la intensităţi inimaginabile, ceea ce trăiesc acum cu soţia mea şi sper să trăim după ani şi ani."


Iacobus Maricica – I Want To Break Free – Queen

"Este o piesă care transmite un mesaj, o vibrație pozitivă și adevărul e că de la vârsta de 50+ ai nevoie de un boost de energie. Îmi place să o ascult împreună cu nepoții mei, care se distrează pe cinste când dansăm pe ea."