Magic News

Celebra soprană Adela Zaharia - “Încântată să revin în România alături de Placido Domingo”

Plácido Domingo, unul dintre cei mai mari tenori din istoria omenirii, va susține, în februarie 2024, două concerte extraordinare în România.

Artistul va urca pe cele două scene alături de celebra soprană Adela Zaharia și de Valahia Symphony Orchestra, avându-l la pupitru pe prestigiosul dirijor spaniol Jordi Bernàcer.


Adela Zaharia face furori la Deutsche Oper Berlin după ce s-a impus pe scena lirică mondială prin premii câștigate la Operalia și la Haricleea Darclée International Competition.

“Încântată să revin în România alături de Placido Domingo pentru două concerte în Februarie 2024! Abia aștept să reîntâlnesc publicul din Cluj-Napoca și București!”, a declarat Adela Zaharia.


Cei doi vor fi acompaniaţi de Valahia Symphony Orhestra, condusă de faimosul dirijor Jordi Bernàcer, dirijor asociat al lui Zubin Mehta, al lui Georges Prêtre și, mai cu seamă, al maestrului Lorin Maazel, care l-a desemnat, în 2007, dirijor asociat al Festivalului Castleton.

Protagonist pe toate marile scene ale lumii, Plácido Domingo se bucură de o uriașă apreciere internațională. Prestația din rolul Cavaradossi din „Tosca” de Puccini a fost urmărită de un miliard de oameni, în transmisiune directă de la Roma. În 2021, și-a petrecut a 80-a aniversare pe scenă, cântând „Nabucco” la Vienna Staatsoper, live la postul ORF.

Biletele pentru cele două concerte din România se găsesc exclusiv pe kimaro.iabilet.ro.