Magic News

“Efectul Picasso” - Câștigă un weekend cu MARele Picasso la Paris!

42 de expoziții în 8 țări marchează 50 de ani de la moartea lui Picasso. România este una dintre cele 8 țări.

“Efectul Picasso” s-a deschis pe 27 septembrie 2023 la Muzeul de Artă Recentă din București și se va închide pe 22 ianuarie 2024. Iar acum poti câștiga un weekend cu MARele Picasso la Paris!

Expoziția cuprinde 46 de lucrări semnate de artistul spaniol și 50 de lucrări ale artiștilor români care au fost inspirați de acesta.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Musée National Picasso-Paris și celebrează 50 de ani de la dispariția lui Pablo Picasso, printr-un proiect în care sunt parte alte 42 de muzee din lume, care vor deschide și ele expoziții dedicate artistului.

România este singura țară dintre statele central- și est-europene care face parte din amplul proiect lansat de Spania și Franța, printr-un parteneriat guvernamental. În toamna anului 2023 se împlinesc, de asemenea, 5 ani de la deschiderea MARe.

Câștigă un weekend cu MARele Picasso la Paris!

Vino să vezi lucrările celui mai iubit băiat obraznic al artei moderne, cumpără minimum 2 bilete online și poți câștiga un weekend de vis în inima inspirației artistice – Paris.

Ce ai de câștigat?

Bucurie: Cumperi 2 sau mai multe bilete și te bucuri de magia capodoperelor lui Picasso cu un prieten, o persoană iubită, sau un coleg pasionat de artă; Acces exclusiv: Biletele tale deblochează o experiență exclusivă, oferindu-ți un loc în primul rând în fața geniului și creativității lui Picasso.

BONUS: Poți câștiga un weekend la Paris! Cumpără-ți biletele până pe 22 ianuarie și intră în competiție!

 Cum participi:

✓ Achiziționezi minimum 2 bilete la Expoziția Efectul Picasso în perioada 15.12.2023 – 22.01.2024, de pe www.mare.ro sau www.entertix.ro;

✓ Îți manifești dorința de a participa în Campanie prin selecția (bifarea) căsuței „Vreau să particip la Campania Un weekend cu MARele Picasso la Paris”, disponibilă în pasul de plasare a comenzii online

Categoriile de bilete eligibile pentru Campanie, sunt: I. Acces Efectul Picasso - Preț întreg - 100 Lei II. Acces Efectul Picasso - Preț grup - min. 5 bilete – 70 Lei III. Acces Efectul Picasso - Elevi, studenți și pensionari – 50 Lei IV.

În cazul în care cumperi mai mult de două (2) bilete în cadrul unei comenzi online unice, vei intra o singură dată în tragerea la sorți. Poți fi înscris de mai multe ori în tragerea la sorți, dacă plasezi mai multe comenzi individuale în care cumperi minimum 2 bilete/comandă.

Premiul Un voucher turistic pentru un pachet de servicii constând în: 2 x bilete de avion dus-întors București-Paris, cazare hotel 4 stele pentru două nopți, 2 persoane, camera dublă, 2 x bilete de acces la Musee Picasso din Paris care vor face magia să continue.

Voucherul este valabil 6 luni, începând cu dată de 1.02.2024.