Magic News

Helen Mirren își spune povestea de dragoste din timpul războiului în „White Bird”

White Bird - numită și A Wonder Story pentru că este o continuare a filmul Wonder – este o poveste extraordinară despre bunătate. Filmul se bazează pe romanul autoarei de succes R.J Palacio cu același nume.

Lionsgate Movies a lansat un nou trailer pentru White Bird și a anunțat lansarea pe 4 octombrie 2024 – care este cu doi ani mai târziu decât era planificat inițial să ajungă în cinematografe. Cel mai frumos lucru despre White Bird este că extinde povestea bătăușului, în locul celui care a fost hărțuit. White Bird dezvoltă așadar povestea lui Julian, personajul care l-a agresat pe Auggie Pullman în Wonder (2017).


Filmele se concentrează de obicei pe experiențele persoanei agresate, lăsând adesea nespusă povestea agresorului. Cu toate acestea, înțelegerea contextului agresorului este vitală pentru a înțelege pe deplin complexitatea agresiunii în ansamblu - pentru a-i învăța mai bine pe copii despre ceea ce se întâmplă de ambele părți ale spectrului. Filmul va explora viața lui Julian după expulzare și va aduce lumină asupra aspectelor adesea trecute cu vederea de ce indivizii s-ar putea implica într-un astfel de comportament.

Continuarea AICI