Magic News

Polly Bennett, coregraf și antrenor de mișcare pentru distribuția serialului „The Crown”: „Mi-a plăcut să mă întorc în anii 1940”

A doua parte a serialului The Crown va marca sfârșitul unei călătorii captivante, încheind seria celor șase sezoane ale unui dintre cele mai iubite seriale. Ultimele șase episoade din partea a doua oferă detalii asupra regelui viitor, Prințul William, care încearcă să se integreze la Eton după pierderea mamei sale.

În aceste episoade, regina reflectează asupra viitorului monarhiei prin căsătoria dintre Charles și Camilla, începând un nou capitol regal nișat pe William și Kate. De la debutul său pe Netflix în 2016, The Crown a beneficiat de o apreciere semnificativă, adunând numeroase nominalizări și premii. A fost inclusiv nominalizat la 15 categorii BAFTA, 10 categorii Globul de Aur (4 victorii), și a strâns 69 de nominalizări la Emmy în cinci sezoane, reușind să câștige 21 de premii în patru sezoane.

Serialul creat și scris de Peter Morgan, îi are în rolurile principale pe Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip, Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret, Dominic West în rolul Prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, Claudia Harrison în rolul Prințesei Anne, Olivia Williams în rolul Camilla Parker Bowles, Bertie Carvel în rolul Tony Blair, Salim Daw ca Mohamed Al Fayed și Khalid Abdalla ca Dodi Fayed, Rufus Kampa (Prințul William mic) și Fflyn Edwards (Prințul Harry mic), Ed McVey (Prințul William mare), Luther Ford (Prințul Harry mare) și Meg Bellamy (Kate Middleton).

Continuarea AICI