Magic News

Serialul de epocă "Bridgerton" de la Netflix revine cu sezonul 3 în două părți

Netflix și Shondaland anunță că Bridgerton va reveni pentru cel de-al treilea sezon în 2024. Sezonul va fi lansat în două părți, fiecare formată din 4 episoade.

Partea 1 va avea premiera pe 16 mai 2024, iar partea 2 pe 13 iunie 2024. Urmăritorii vor asista la povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și Colin Bridgerton (Luke Newton), cuplul fiind cunoscut în rândul fanilor drept #Polin.

Odată cu anunțarea datei de lansare, Netflix și Shondaland au dezvăluit și un material video – narat chiar de Lady Whistledown. Videoclipul include tweet-uri ale fanilor, comentarii de pe diverse rețele de socializare și videoclipuri de pe TikTok și face publice datele de lansare ale seriei.

Sinopsis: Venit de la Shondaland și de la noul showrunner, Jess Brownell, Bridgerton se întoarce pentru al treilea sezon și o găsește pe Penelope Featherington (Nicola Coughlan) în timp ce decide să renunțe în sfârșit la dragostea ei pentru Colin Bridgerton (Luke Newton), după ce i-a auzit cuvintele disprețuitoare în ultimul sezon. 

Continuarea AICI