Magic News

Prinţii de Wales au dezvăluit felicitarea de Crăciun

Prinţii de Wales continuă tradiţia legată de sărbătoarea Crăciunului şi au publicat felicitarea de anul acesta.

Prințul și Prințesa de Wales au postat pe rețelele lor de socializare fotografia oficială de Crăciun. Este o fotografie sobră, alb-negru, în care William și Kate apar însoțiți de cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis, cu toţii zâmbitori şi îmbrăcaţi casual.


Imediat după Kate și William, conturile oficiale ale Familiei Regale au publicat felicitarea oficială de Crăciun a Regelui Charles al III-lea și a Reginei Camilla. O felicitare clasică prin care se urează poporului britanic un Crăciun fericit și un An Nou fericit, însoțită de o fotografie a regelui și a reginei realizată în ziua încoronării.


Publicarea de către Kate și William a unei fotografii de Crăciun care prezintă o familie simplă, dar modernă, marchează începutul sezonului festiv în Marea Britanie.

Kate, William și cei doi copii mai mari ai lor, George și Charlotte, și-au ales bradul de Crăciun pe 7 decembrie, în timpul unei ieșiri în Windsor Great Park.

A doua zi, întreaga familie a mers la Westminster Abbey pentru concertul anual de colinde organizat de prințesa Kate. Numeroase alte ieșiri sunt programate să aibă loc în zilele următoare, pentru a permite familiei regale să se apropie de poporul britanic în această perioadă festivă, scrie elle.fr.