Târgul caritabil de Crăciun Ajungem MARI revine cu o nouă ediție

. Ajungem MARI, cel mai mare program naţional care sprijină copiii instituționalizați, organizează o nouă ediție a Târgului caritabil de Crăciun „Dăruim și Ajungem MARI”.

Evenimentul are loc duminică, 10 decembrie, între orele 10:00 și 19:00, la Centrul de tineret FNT. Fondurile strânse vor fi direcționate către nevoile copiilor din sistemul de protecție: excursii, ieșiri și tabere de dezvoltare personală, vizite la muzee, la teatru, drumeții prin pădure, tabere la munte, care să le coloreze viața din afara centrelor. Timp de 9 ore, Centrul de tineret FNT se transformă în casa lui Moș Crăciun și a faptelor bune.

Târgul de Crăciun găzduiește Chefi și artizani din rândul voluntarilor asociației care lucrează săptămânal cu copii instituționalizați, dar și prieteni Ajungem MARI care se implică constant în proiectele organizației. În ediția de anul acesta sunt expuse produse handmade pentru pasionații de piese unicat, decorațiuni și accesorii pentru brad, turtă dulce, bere artizanală, bunătăți care dau startul poveștilor în familie, haine și accesorii create artizanal, bijuterii, lumânări parfumate, cosmetice și multe altele.

„Copiii au nevoie de experiențe și de aventură. De aceea, noi la Ajungem MARI am creat un program special de ieșiri și excursii pentru copiii vulnerabili din sistemul de protecție. Explorează, învață și prind încredere în forțele lor. Se integrează mult mai ușor în comunitate și creează amintiri frumoase. Vă așteptăm la târg, unde surprizele noastre au parte de o dublă transformare. Voi cumpărați cadouri speciale pentru cei dragi, noi trimitem copiii instituționalizați în prima lor excursie. Mai mult, vizitatorii pot aduce la târg materiale educaționale și cărți pentru copiii instituționalizați” - Vivianda Nicolae, Vicepreședinte Ajungem MARI.

„Fericirea pe care o simți când dăruiești fără să aștepți ceva la schimb nu se compară cu nimic altceva. Toți copiii merită șansa de a reuși în viață, de a se bucura, de a se simți speciali și de a li se oferi sprijin pentru a reuși. Îmi aduce multă bucurie să fac parte din acest proiect plin de suflet” – Emilia Toros, expozant și susținător Ajungem MARI de 5 ani.

Târgul caritabil de Crăciun este realizat în parteneriat cu Centrul de tineret FNT (Strada Căderea Bastiliei 11, București, Piața Romană) și cu tinerii ucraineni. Intrarea este liberă.