Magic News

„American Symphony” cu Jon Batiste - Cel mai bun documentar muzical al anului, potrivit Rolling Stone

Documentarul Netflix „American Symphony” îl urmărește pe cântărețul-muzician-compozitor Jon Batiste într-o perioadă de succes profesional, în timp ce soția sa, Suleika Jaouad, se îmbolnăvește din nou de cancer, într-o „odă emoționantă a iubirii, creativității și artei supraviețuirii”.

Noul documentar Netflix îi urmărește pe Batiste, în vârstă de 37 de ani, și pe Jaouad, în vârstă de 35 de ani, în timp ce se confruntau cu o spitalizare din cauza recidivei de cancer în 2022. Totul s-a petrecut în timp ce Batiste se pregătea să debuteze o simfonie originală, intitulată American Symphony, la Carnegie Hall din New York, în luna septembrie a acelui an.

O scenă din film, exclusivă pentru revista PEOPLE, arată cuplul Batiste-Jaouad, care s-a căsătorit în februarie 2022, plimbându-se pe holurile unui spital în timpul tratamentului ei de chimioterapie. Se amuză unul pe altul cu un joc de Simon Says, fiecare copiind mișcările celuilalt.

„Simt o dorință puternică, puternică, puternică de a înlătura durerea. Dar nu pot", spune câștigătorul Grammy. „Acesta este un moment, un test și nu este vina nimănui și nimeni nu-l poate controla.”

Continuarea AICI