Magic News

Celebrităţile au strălucit la Gala LACMA de la Los Angeles

Ediția din 2023 a Galei LACMA s-a desfăşurat la Los Angeles şi a reunit o mulțime de celebrități pentru o seară plină de farmec.

Cele mai multe vedete au purtat creațiile lui Sabato De Sarno, noul director artistic al Gucci, care a fost partener al evenimentului caritabil.

Ca în fiecare an, LACMA (Muzeul de Artă Contemporană din Los Angeles) a organizat gala Art + Film, cu participarea artistei Judy Baca și a regizorului David Fincher.

Noul director artistic Sabato De Sarno şi-a dezvăluit viziunea asupra ținutelor de seară după ce și-a prezentat prima colecție pentru Gucci la Săptămâna Modei de la Milano, în septembrie anul trecut. Designerul napoletan a sedus o mulțime de celebrități cu ținutele sale în stil hollywoodian, împodobite cu paiete și dantelă.

Înainte de petrecerea găzduită de iconicul Château Marmont, invitații au fost fotografiați pe covorul roșu. Jessica Chastain a strălucit într-o rochie metalică, iar Lupita Nyong’o avut o rochie transparentă din tul burgundy cu bretele subțiri. Jennifer Lopez şi Ben Affleck au atras însă toate privirile, în timp ce ei s-au privit cu multă dragoste.