Magic News

Horia Brenciu - Trei concerte aniversare în luna noiembrie

Horia Brenciu pregăteşte trei concerte retrospective, la Sala Palatului din București, pe 24, 25 şi 26 noiembrie.

Unul dintre cei mai iubiți oameni de divertisment din România va avea trei concerte aniversare, alături de HB Orchestra Big Band. “Biletele se vor epuiza în scurt timp, dar nu şi emoţia mea care creşte cu fiecare zi!”, spune artistul.

Acesta este anul care marchează trei decenii de la prima apariție la televiziune a showman-ului Horia Brenciu, la emisiunea „Robingo”, primul quiz show din Romania, moment care a coincis cu apariția celebrului entertainer în viețile românilor.


Horia Brenciu va marca acest moment alături de publicul care îl adoră, printr-o serie de trei concerte, la finalul lunii noiembrie. Concertele retrospective se vor desfășura sub semnul „My Way”, titlul unei piese pe care o cunoaște toată lumea, dar și drumul pe care l-a parcurs Horia Brenciu în divertismentul din România. Totodată, „My Way” este povestea trecerii inconfundabilului artist de la emisiuni de televiziune la cariera de cântăreț, de la concerte la musicaluri, de la cântări în cluburi la concerte desfășurate la Sala Palatului.

La seria de concerte retrospective de pe pe 24, 25 si 26 noiembrie, îndrăgitul interpret va fi însoțit pe scena Sălii Palatului de HB Orchestra Big Band pentru a cânta cele mai iubite piese din repertoriul unui artist care a intrat în conștiința publicului prin zeci de emisiuni si de show-uri, concerte, proiecte de televiziune, musicaluri.

Biletele sunt disponibile pe Iabilet.