Magic News

Mesajul actorilor din “Friends” după moartea colegului lor, Matthew Perry

Matthew Perry, actorul care a interpretat personajul Chandler în serialul cult “Friends”, a murit la vârsta de 54 de ani şi o lume întreagă îi plânge dispariţia.

Actori şi fani, deopotrivă, au reacţionat după ce Perry a fost găsit fără viaţă în jacuzzi-ul din vila sa din Los Angeles, iar acum a venit rândul colegilor din “Friends” să îsi exprime durerea.

"Suntem cu toţii devastaţi de pierderea lui Matthew", au declarat Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer într-o declaraţie comună, prima de la decesul survenit sâmbătă.

“Am fost mai mult decât colegi pe platou. Suntem o familie". "Sunt atât de multe lucruri de spus, dar deocamdată ne vom rezerva un moment pentru a plânge şi a procesa această pierdere de neînţeles", au explicat ei în declaraţie. "Deocamdată, gândurile şi dragostea noastră se îndreaptă către familia lui Matty, prietenii şi toţi cei care l-au iubit în întreaga lume".

Matthew Perry a fost dependent de analgezice şi alcool şi a urmat mai multe cure de dezintoxicare de-a lungul timpului. În cartea de memorii publicată anul trecut el a mărturisit că a fost la 65 de şedinţe de dezintoxicare şi a cheltuit peste 9 milioane de dolari.

Difuzat între 1994 şi 2004, “Friends” a devenit un serial cult şi a marcat o întreagă generaţie de telespectatori. Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross şi Chandler sunt prieteni în New York, iar serialul urmăreşte aventurile prin care aceştia trec.

Cauza morţii lui Matthew Perry sale nu este încă cunoscută. La locuinţa lui au fost găsite antidepresive şi medicamente împotriva anxietăţii, nu însă şi droguri.