Magic News

Noul trailer „Maestro” îl aduce pe Bradley Cooper în lumina reflectoarelor

Netflix a lansat un nou trailer pentru Maestro, filmul biografic al lui Bradley Cooper despre viața lui Leonard Bernstein, primul dirijor american apreciat la nivel internațional.

Proiectul va urmari cariera lui Bernstein, precum și viața personală complicată pe care a gestionat-o în timp ce urca pe scena muzicală internațională. Plin de ambiție, Bernstein va face totul pentru a ajunge acolo unde își dorește în portretizarea sa din film, în timp ce oamenii din jurul lui sunt martorii urmărilor ascensiunii sale. Cooper joacă în proiectul regizat de el și alături de Carey Mulligan și o distribuție secundară impresionantă, într-o poveste despre un artist legendar care a rămas în istorie.

Filmul va avea premiera în cinematografe selectate mai târziu în acest an, înainte de a ajunge pe platforma de streaming la timp pentru sezonul de premiere de anul viitor. Lui Cooper, care joacă în proiectul pe care l-a regizat, i se va alătura Carey Mulligan, va interpreta rolul Feliciei Montealegre. Relația romantică dintre cei doi protagoniști va întâmpina probleme atunci când muzicianul începe să-și exploreze propria sexualitate, punând la îndoială dacă este de fapt fidel partenerului său în timpul procesului sau nu. Platforma de streaming a reușit să adune o distribuție impresionantă pentru povestea lor.

Continuarea AICI