Magic News

Mariah Carey şi copiii ei sunt pregătiţi de Crăciun

Nimeni nu aşteaptă parcă Crăciunul precum Mariah Carey, care a început deja pregătirile pentru sezonul festiv.

Artista a postat o fotografie în care apare alături de gemenii săi, şi atât ea cât şi copiii sunt îmbrăcaţi de sărbătoare.

Începând din 1994, Mariah se aude peste tot în perioada Crăcunului cu hit-ul ei, “All I want for Christmas is you”. Însă anul acesta, artista pare că aşteaptă perioada sărbătorilor cu şi mai mare nerăbdare după ce la mijlocul lunii octombrie a postat pe Instagram o fotografie în care ea şi copiii poartă ţinute de Crăciun.

Artista a încheiat un parteneriat cu The Children's Place, un brand de îmbrăcăminte pentru copii, astfel explicându-se fotografie cu ea și cu gemenii ei de 13 ani, Monroe și Moroccan, îmbrăcați de Crăciun. Artista poartă o rochie de catifea roșie, iar copiii ţinute în carouri cu roşu şi negru, într-un cadru clasic de Crăciun, cu brazi albi și ghirlande. "Mieii mei, știu că vreți să fiți pregătiți pentru sărbători, la fel ca mine", a scris Mariah.



“All I Want for Christmas is You” este unul dintre cele mai ascultate cântece de Crăciun și în fiecare an, în luna decembrie, se află în topul platformelor de streaming. În anul 2019, Guinness World Records a declarat “All I Want For Christmas Is You” Cel mai bine clasat cântec pentru Sărbători în topul Billboard Hot 100 al unui artist solo, cel mai accesat cântec pe Spotify în 24 de ore (cu peste 10,8 milioane de accesări în luna decembrie a anului trecut) şi cântecul de Crăciun care a petrecut cele mai multe săptămâni în Top 10 single-uri din Marea Britanie.

Melodia a fost scrisă de Mariah Carey în doar 15 minute, însă artista nu îşi dorea să o înregistreze considerând că acest gen de piesă face parte din repertoriul artiştilor mai în vârstă. Cântecul a devenit rapid unul dintre cele mai ascultate în perioada sărbătorilor de iarnă, s-a vândut în peste 15 milioane şi i-a adus artistei peste 60 de milioane de dolari în redevenţe. Din vânzări, drepturi de autor, difuzări şi concerte, Mariah mai câştigă în fiecare an aproximativ 2,5 milioane de dolari.