Magic News

Alec Baldwin - Pe covorul roşu alături de soţie şi cei şapte copii

Hilaria şi Alec Baldwin au ieşit în oraş în acest weekend împreună cu cei şapte copii ai lor.

Cuplul a asistat la un festival organizat la New York, iar alături de ei s-au aflat şi copiii: Carmen Gabriela (10 ani), Rafael Thomas (8 ani), Leonardo Angel Charles (7 ani), Romeo Alejandro David (5 ani), Eduardo Pau Lucas (3 ani), María Lucía Victoria (2 ani) şi Ilaria Catalina Irena (1 an).


Cei doi părinţi au reuşit să facă o fotografie împreună cu micuţii, Hilaria ţinând-o în braţe pe mezina familiei, Iliaria. În vârstă de 39 de ani, Hilaria dezvăluie frecvent imagini cu familia sa, viaţa cu șapte copii fiind o provocare în fiecare zi: "Vă puteți imagina că, cu șapte copii, să ai parte de o noapte întreagă de somn este foarte rar... dacă se întâmplă vreodată", a spus ea recent.

Hilaria si Alec Baldwin, între care există o diferenţa de vârstă de 26 de ani s-au căsătorit în 2012. „10 ani plini de atâția copii, râsete, lacrimi, frustrări, descoperiri, pasiune, frică, bucurie… și tot ce aduce viața noastră între ele. Aniversare fericită Alec”, a scris Hilaria Baldwin la aniversarea de 10 ani a căsătoriei lor.

Cuplul a trecut printr-un moment foarte dificil în 2021, când Alec Baldwin a împuşcat-o mortal, în mod accidental, pe Halina Hutchins, directorul de imagine al producţiei “Rust”. Actorul a fost extrem de afectat, iar investigaţiile nu s-au încheiat încă în acest caz.