Magic News

Emma Heming a vorbit despre lupta lui Bruce Willis cu demenţa: “Este greu pentru toată familia”

Emma Heming, soția lui Bruce Willis, a vorbit din nou despre lupta actorului cu demenţa.

În cadrul emisiunii “Today” de pe NBC, ea a declarat că nu știe dacă acesta este conștient de boala lui. Apropiații actorului din "Die Hard" au dezvăluit în februarie că actorul suferă de o boală degenerativă, demența frontotemporală (FTD), la un an după ce el și-a anunțat retragerea din cauza unei tulburări de comunicare, afazia.

Acum, Emma Heming Willis a recunoscut că nu era sigură că starul în vârstă de 68 de ani înțelegea tot ceea ce i se întâmpla.

Întrebată despre starea sa de sănătate în cadrul emisiunii "Today", Emma i-a spus coprezentatoarei Hoda Kotb: "Este greu de știut".

Modelul în vârstă de 45 de ani, care are două fetiţe cu Bruce Willis, de 11, respectiv 8 ani, a recunoscut că boala soțului ei a fost "dificilă" pentru toți cei din jurul lui, inclusiv pentru cele trei fiice mari ale sale, pe care le are cu fosta soție Demi Moore.

Cu multă emoţie, ea a declarat: “Ceea ce am învățat este că demența este dificilă. Este greu pentru persoana diagnosticată, dar este greu și pentru familie. Și nu este diferit pentru Bruce, pentru mine sau pentru fiicele noastre. Când se spune că este o boală de familie, chiar este".