Magic News

10 filme pe care abia așteptăm să le vedem în această toamnă!

Vara acestui an a adus în cinematografe o gamă amețitoare de filme uimitoare, de la povestea roz din lumea Barbie la lecțiile de istorie provocatoare din Oppenheimer sau acțiunea revigorantă din Blue Beetle.

Dar, în general, toamna oferă un sezon de mers la cinema și mai bun! Am adunat o serie dintre cele mai importante titluri pregătite de lansare în noul sezon și indiferent dacă îți dorești un horror înfricoșător, mistere năucitoare, comedie nebună sau drame istorice, cinematografele îți acoperă toate dorințele:

1. Perpetrator

Regizorul Jennifer Reeder oferă un film de groază în exclusivitate în catalogul său cinematografic! Perpetrator este o poveste despre tineri cu puteri ciudate care sfidează convențiile, mult sânge și comentarii sarcastice despre autonomia corporală. În film o întâlnim pe o adolescenta rebelă Jonny, nevoită să locuiască cu mătușa ei Hildie (Alicia Silverstone). La majorat, ea va moșteni o putere supranaturală din familie pe care o va folosi pentru a investiga răpirile colegilor ei de clasă. Ceea ce urmează este o călătorie suprarealistă, o comedie întunecată pentru adolescenți, un film numai bun de experimentat în sezonul rece.

2. The Nun II

Cea de-a noua ediție a francizei The Conjuring, The Nun II o aduce pe sora Irene (Taissa Farmiga) în Franța, unde trebuie să se lupte din nou cu nemesis-ul ei demonic. Jucat de Bonnie Aarons din Mulholland Drive, acest personaj și-a făcut prima apariție în The Conjuring 2 și de atunci și-a câștigat propria poveste originară cu The Nun. Trailerul filmului promite un pas semnificativ înainte față de prequel-ul său, cu scene absolut terifiante. Universul Conjuring este vast și puternic, cu peste opt filme care sapă adânc în tradiția sa demonică și ne binecuvântează cu spin-off-uri centrate pe personajele sale cele mai de temut. Dacă sunteți gata să începeți sezonul înfricoșător, atunci The Nun II este o adăugare sigură pe watchlist.

3. A Haunting in Venice

După ce a rezolvat o crimă pe Orient Express și o moarte pe Nil, Hercule Poirot (Kenneth Branagh) s-a întors pentru un mister de sezon special. A Haunting in Venice îl urmărește pe Poirot în timp ce este forțat să iasă la pensie pentru a rezolva cazul înfricoșător al unei ședințe de spiritism care a mers teribil de prost în noaptea de Halloween. Bazat pe romanul scris Agatha Christie Halloween Party, filmul A Haunting in Venice împletește misterul cu macabrul, dar și cu o distribuție plină de staruri!

Continuarea AICI