Magic News

Fabulosul dineu de stat de la Palatul Versailles în onoarea Regelui Charles al III-lea

Numeroase celebrităţi au participat la dineul istoric de la Palatul Versailles organizat de preşedintele Macron în onoarea Regelui Charles al III-lea.

Monarhul britanic se află într-o vizită de stat de 3 zile în Franța, aceasta fiind prima sa călătorie peste hotare în calitatea oficială de rege al Regatului Unit.

Printre cei 150 de invitaţi s-au aflat Mick Jagger, Hugh Grant, actriţa franceză Charlotte Gainsbourgh sau scriitorul galez Ken Follett.

Brigitte Macron şi Regina Camilla şi-au asortat ţinutele, ambele purtând rochii în culoarea albastru închis. Prima Doamnă a Franţei a ales o ţinută Dior, în timp ce Regina Angliei a avut o creaţie Dior.

În Sala Oglinzilor, oaspeţii au avut parte de un meniu de trei stele Michelin. La aperitiv li s-a oferit homar albastru și tort de crab cu un pat de migdale proaspete și mentă. Felul principal a constat în carne de pasăre de curte cu ciuperci gratinate, iar desertul a purtat semnătura unui patiser celebru din Franţa: Ispahan, un macaron roz, însoțit de un sorbet de litchi.