„Din alte vieți”, un film despre relații, spiritualitate și iubire

Într-un bar din New York, regizoarea de origine coreeană Celine Song stă așezată între doi bărbați din două universuri foarte diferite ale vieții ei: soțul, newyorkez, și un fost iubit din copilărie, coreean, aflat în vizită în America.

Share

Jucând rolul de traducător și, în același timp, pe cel de intermediar, Song are senzația stranie că două lumi diferite fuzionează prin intermediul ei. Cu o scenă similară începe și Past Lives (Din alte vieți), comparat de critici și spectatori cu seria „Before” (Sunrise, Sunset, Midnight), a lui Richard Linklater.

Așadar, dacă sunteți amatori de filme inteligente despre relații, spiritualitate și iubire, Din alte vieți este cea mai bună alegere pe care o puteți face în luna septembrie.

Lansat la Sundance și Berlinale, la începutul acestui an, Past Lives spune povestea Norei și al lui Hae Sung, doi tineri care au o legătură specială încă din copilărie, dar ale căror drumuri se despart atunci când familia Norei emigrează din Coreea de Sud. 20 de ani mai târziu, în New York, cei doi se regăsesc pe parcursul unei săptămâni, timp în care își confruntă noțiunile despre iubire și destin.

Continuarea AICI 

Share