Magic News

Priscilla Presley la Veneţia la premiera mondială a filmului despre ea regizat de Sofia Coppola

“Priscilla”, filmul despre Priscilla Presley, a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneţia, pelicula fiind în competiţia pentru Leul de Aur.

Priscilla Presley a păşit pe covorul roşu alături de Sofia Coppola şi de echipa filmului în care joacă Cailee Spaeny şi Jacob Elordi. „Nu era vorba că nu-l iubeam. El a fost dragostea vieţii mele, dar stilul de viaţă a fost atât de dificil”, a declarat Priscilla reporterilor.

Elvis şi Priscilla s-au cunoscut în 1959, când ea avea doar 14 ani. S-au căsătorit în 1967, au avut o fetiţă, Lisa Marie, în 1968, şi au divorţat în 1973, cu patru ani înainte ca Elvis să moară de insuficienţă cardiacă, la doar 42 de ani. „Am rămas totuşi foarte, foarte apropiaţi”, a spus Priscilla.

„Este foarte dificil să stai şi să priveşti un film despre tine, despre viaţa ta şi despre dragostea ta”, a declarat Priscilla, în vârstă de 78 de ani, făcând o pauză în timp ce se străduia să-şi depăşească emoţiile. „Cred că Sophia a făcut o treabă extraordinară. Şi-a făcut temele”.

„Am încercat cu adevărat să fac filmul din punctul ei de vedere, astfel încât să putem merge împreună cu ea în această călătorie”, a spus Sofia Coppola.

Filmul va intra în cinematografe la sfârşitul lunii octombrie, la un an distanţă după pelicula “Elvis” în regia lui Buz Luhrmann.