Magic News

Uma Thurman și Samuel L. Jackson se reunesc în primul trailer „The Kill Room”

Studios a dezvăluit primul trailer pentru viitorul film de comedie thriller „The Kill Room”. Proiectul va urmări două dintre cele mai mari nume de la Hollywood, Uma Thurman și Samuel L. Jackson, reunindu-se pe ecran pentru prima dată de la Pulp Fiction, clasicul lor criminal din 1994.

Rolurile celebre jucate de Samuel L. Jackson și Uma Thurman din legendarul film Pulp Fiction i-au propulsat ca staruri ale anilor 1990. Perechea a început atunci și o relație de lungă durată cu regizorul filmului, Quentin Tarantino, care a durat până astăzi.

Trailerul îl prezintă pe protagonistul filmului, Patrice Capullo (Thurman), un proprietar de galerie de artă care spune că: „Atunci când faci artă dintr-un loc adevărat, oamenii află ceva despre tine”. Când Capullo pare să se confrunte cu probleme financiare la galeria ei, ea se încurcă cu o pereche puțin probabilă: asasinul Reggie Pitt (Joe Manganiello) și șeful lui Reggie, Gordon Davis (Jackson). Trio-ul începe în cele din urmă să lucreze împreună, Reggie și Gordon spălând bani prin galerie, în timp ce primul realizează niște picturi pentru a face afacerea să pară legitimă.

Cu toate acestea, lucrurile merg prost, notează EW, atunci când „arta lui Reggie, inspirată de crimele sale din viața reală, devine o senzație peste noapte”, transformându-l „într-o senzație accidentală de avangardă cunoscută sub numele de „The Bagman” în scena artistică din New York.

Continuarea AICI