Magic News

Super-concert Vama la Arenele Romane - "Una din serile alea de vară pe care o să ți le amintești la iarnă"

Vama revine mâine, 29 iulie, la Arenele Romane într-o mega producție care va marca evenimentul anului pentru trupa care le-a oferit fanilor unele dintre cele mai frumoase și îndrăgite hituri din România.

Mai ai timp să prinzi bilete ca să ajungi la concert și chiar să ai experiența de backstage, dacă te grăbești să prinzi numărul limitat de suplimente Meet & Greet!

Puțin timp ne mai desparte de cea mai mare și frumoasă revedere cu îndrăgita trupă Vama, mâine, 29 iulie, la Arenele Romane. Peste două ore și jumătate de muzică, piese reorchestrate, colaborări și premiere vor fi ingredientele unui show electrizant marca Vama, despre care Tudor Chirilă spune că „va fi una din serile alea de vară pe care o să ți le amintești la iarnă”.

Super-concertul Vama de pe 29 iulie 2023 va marca revenirea trupei, după un an de întrerupere, la seria de concerte de vară din Parcul Carol. În 2020, Vama a susținut singurul show din acea vară la Arene, pentru ca un an mai târziu, membrii trupei, autoproclamați „Regii pandemiei”, să se întoarcă la Arenele Romane cu un concert care a beneficiat de relaxarea unor restricții.


Biletele sunt disponibilepe platforma iabilet.ro, sau la intrare, în seara concertului, însă doar până la ora 21.30.

un supliment Meet & Greet

Trupele care vor sparge gheața și vor încinge atmosfera la Arenele Romane sunt Rana și 7th Boulevard. Acestea vor urca pe scenă de la ora 19.00, respectiv ora 20.00, iar Vama va cânta de la ora 20.45.

Rana este o trupă de rock alternativ melancolic din Pitești ce a văzut lumina lumii în toamna anului 2016. Sunetul trupei se poate încadra de la alternative rock pănă la indie-emo rock, iar versurile sunt majoritar de dragoste, abordând uneori și teme sociale. Trupa a lansat single-uri precum Cer chinezesc sau Departe, iar în august 2022 a apărut EP-ul de debut Verde electric care s-a bucurat de o lansare la Crama Marcea, în localitatea de baștină a trupei. În prezent trupa lucrează la cel de al doilea material discografic care o să iasă în toamna anului 2023.

7th BOULEVARD

Reguli de acces:

Accesul în zona evenimentului se face pe bază de bilet. Acestea pot fi achiziționate exclusiv prin Iabilet.ro, sau direct de la intrare. Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil. Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor. Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani. Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului acestora, motiv pentru care în spațiul rezervat evenimentului este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.

Accesul general:

Organizatorii informează publicul participant că în cadrul acestui eveniment sunt folosite lumini puternice, care pot afecta persoanele epileptice. Participanţii la eveniment trebuie să se supună controlului corporal sumar efectuat de către agenții de securitate.

Este interzis accesul cu: – sticle, conserve; – mâncare sau băuturi de orice fel; – artificii, arme, obiecte periculoase; – obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); – umbrele (vă rugam, în caz că va ploua, să folosiți pelerinele); Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului! Accesul cu animale de companie nu este permis în perimetrul evenimentului.

Reguli foto-video pentru publicul general

Este permis accesul publicului cu camere foto cu obiective detașabile de mici dimensiuni, indiferent dacă sunt profesionale sau nu, însă fără a folosi blițul și nici modul „filmare". În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica și clarifica posibilele neînțelegeri, iar în situații extreme supraveghetorii vor scoate persoanele în cauză din zona evenimentului. Este interzis accesul cu orice fel de trepiede, aparate de filmat (camere video) și alte accesorii, în special de dimensiuni mari. Folosirea blițurilor este strict interzisă.

În zona evenimentului se vor comercializa băuturi alcoolice și non alcoolice, produse alimentare, diverse produse promoționale ale trupei VAMA (tricouri, CD-uri, etc).

Program:

18:30 Open Doors

19:00 Trupa Rana

20:00 Trupa 7th Boulevard

20:45 VAMA