Magic News

KIMARO 2023 - Zdob şi Zdub cu Fraţii Advahov vor face show la festival. Top melodii pe care se va dansa în seara Magic Sunsets

Kimaro 2023 va avea loc anul acesta între 11 şi 13 august în parcarea Plaja Venus, în zona de sud a litoralului românesc.

Kiss FM, Magic FM şi Rock FM te invită vara aceasta la sărbătoarea muzicii româneşti care va avea loc pe parcursul a trei seri de poveste. Cântece de suflet, mai vechi şi mai noi se vor auzi live, iar artiştii şi trupele invitate vor oferi show-uri memorabile.

La Magic Sunsets, în prima seară a festivalului prezentată de Liana Stanciu, realizatoarea matinalului Magic Morning, vin Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov, care vor oferi cu siguranţă un adevărat spectacol. Nimeni nu va rezista tentaţiei de a dansa pe melodiile trupei care combină elemente de hip-hop și hardcore punk cu muzica tradițională românească și muzica țigănească.

“Trenuleţul”, melodia cu care Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov au cucerit publicul şi topurile în anul 2022, va fi una dintre cele mai aşteptate ale serii. Aceasta a fost piesa cel mai sus clasată în topul Spotify 50 Global dintre toate ţările participante (poziţia a 6-a). “Trenuleţul” a ocupat primele locuri în topurile Spotify Viral din 26 ţări, fiind pe primul loc în Italia, Olanda, Suedia, Belgia, pe 2 în Norvegia, Lituania, pe locul 3 în Danemarca, Cehia, Letonia, dar şi în top 10 ţări precum Marea Britanie, Spania, Elvetia, Austria, Irlanda, Finlanda, Portugalia, Ucraina, Estonia, Islanda

. În luna iunie 2023, Trupa "Zdob şi Zdub" a lansat un nou videoclip, creat cu ajutorul inteligenţei artificiale, pentru piesa „Muma Pădurii", care face parte din albumul „Bestiarium".

Iată câteva dintre melodiile cântate de Zdob şi Zdub alături de Fraţii Advahov, care vor fi adevărate invitaţii la dans pentru spectatorii de la Kimaro: