Magic News

KIMARO 2023 - Top 5 melodii cântate de Feli, perfecte pentru playlist-ul tău de vară

Ediţia 2023 a Festivalului Kimaro va avea loc în weekend-ul 11-13 august, în statiunea Parcare Plaja Venus.

Iar Kiss FM, Magic Fm şi Rock FM i-au invitat la sărbătoarea muzicii româneşti pe unii dintre cei mai cunoscuţi artişti, care vor încânta publicul cu show-uri live şi muzică pentru toate gusturile.

Feli, una dintre cele mai puternice voci, va urca pe scenă în seara Magic Sunsets. Ea se descrie ca fiind „un satelit natural al muzicii” și nu-și poate imagina o modalitate mai bună de a se exprima decât prin muzică.

De-a lungul anilor a cochetat cu tot felul de genuri muzicale, de la pop-rock la hip-hop. A luat parte la mai multe proiecte muzicale alături de Grasu XXL, Puya și Guess Who. Toate aceste experiențe au ajutat-o pe Feli să își definească stilul și să realizeze că își dorea o carieră solo.

După ce s-a alăturat echipei HaHaHa Production, Feli a urcat rapid în topuri cu primul ei single, „Cine te crezi?", în octombrie 2014, care i-a adus prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards.

Cel mai recent proiect muzical al ei, („Feli din Poveste"), este un jurnal muzical cu un sound pop urban amestecat cu influențe tradiționale românești.